Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11 teških krađa

Uhićeni višestruki provalnici, harali su slavonskim trgovinama: Nastala šteta broji se u desecima tisuća eura

Uhićeni višestruki provalnici
Uhićeni višestruki provalnici Foto: Getty Images
Dvojica provalnika počinila su 11 teških krađa provalom i pljačkom trgovina na području Slavonije.

Osječko-baranjska policija uhitila je dvojicu provalnika koje se tereti da su, od listopada prošle godine, počinili niz provalničkih krađa u nekoliko gradova na području te županije, pričinivši materijalnu štetu veću od 37 tisuća eura, izvijestila je policija u subotu.

 

Osumjičeni 35-godišnjak i 26-godišnjak uhvaćeni su 29. veljače, neposredno nakon što su provalili u trgovinu u Belišću iz koje su otuđili novac, metalni sef i cigarete.

Pročitajte i ovo Pronađena nestala 48-godišnjakinja Uspješna potraga Pronađena nestala žena iz Međimurja: Prevezena je u bolnicu

Sumnja se da su, od listopada prošle godine do veljače ove godine provaljivali u trgovine na području Osijeka, Belišća, Donjeg Miholjca, Đakova i Beli Manastira, počinivši ukupno 11 teških krađa.

Iz trgovina su, napominju u policiji, odnosili veću količinu cigareta, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, novac i metalne sefove, a ukupna materijalna šteta veća je od 37.700 eura.

Pročitajte i ovo Joe Biden isporuka pomoći VIDEO Novi gaf američkog predsjednika: Biden govorio o Gazi pa je zamijenio s Ukrajinom

Uhićeni provalnici predani su pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske, a bit će kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene