Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESREĆA U OSIJEKU

Prizori poput onih u filmovima: U strašnoj nesreći ozlijeđena i maturantica - "Sretni smo da je živa. Kad smo to vidjeli, mislili smo da ima i mrtvih"

Aktualno Galerija Prometna nesreća u Osijeku - 1 Prometna nesreća u Osijeku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Osijeku - 2 Prometna nesreća u Osijeku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Osijeku - 3 Prometna nesreća u Osijeku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Osijeku - 4 Prometna nesreća u Osijeku - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Prometna nesreća u Osijeku - 5 Galerija 1/8 >>
Nevjerojatne snimke iz središta Osijeka. Vozač je u petak navečer automobilom naletio na autobusnu satnicu i ozlijedio troje ljudi. Krš i lom završili su s materijalnom štetom, lakšim ozljedama, nula promila u vozačevoj krvi, ali ostaje hrpa pitanja. Odgovore na njih je pokušala dobiti reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić.

Prizore poput onih nakon prometne nesreće Osječani su do nedavno gledali samo u filmovima.

Pročitajte i ovo Smještaj za rehabilitirane ovisnike u Osijeku - 3 Nova šansa Kućni red, rad s psihologom, mogućnost zaposlenja: "Ovdje se život odvija po određenim pravilima" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

"Ja sam bila u stanu, najedanput čujem krš, lom, puca. Kad sam izašla na balkon vidim i policija", prepričala je Marija iz Osijeka.

Ravno do temelja mladi je vozač srušio autobusnu stanicu punu školaraca, ali i ostalih putnika. 22-godišnji vozač kretao se iz smjera zapada prema istoku i zbog neprilagođene brzine udario u autobusnu stanicu.

"Pri čemu je naletio na tri putnika koji su se u tom trenutku nalazili na stajalištu autobusa. Ozlijeđeni putnici prevezeni su u KBC Osijek i prema informacijama iz bolnice su lakše tjelesno ozlijeđene", potvrdila je Kristina Vukojević Rac iz policije.

Jedna od ozlijeđenih je i maturantica, inače i odbojkašica prve B lige.

"Sretni smo da je živa. Kad smo to vidjeli, mislili smo da ima i mrtvih. Stoji na stajalištu da ide kući, za Čepin. Kaže da nije ništa vidjela, samo kad je udarilo da je mahinalno digla ruku i ta konstrukcija je udarila u nju i ruku slomila. Curi je slomljena ruka, natučen zglob i koljeno. Sezona natjecanja počinje idući vikend i ona je za ovu sezonu gotova", kazao je trener Damir Rukovanjski.

A zbog čega je došlo do udara vozila u autobusnu stanicu, policija okolnosti još utvrđuje. Vukojević Rac istaknula je kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola niti je otprije poznat policiji. Osječani ističu, tom cestom vozi se prebrzo.

"Samo zakon i rezat, po džepu udarat i ajmo. Dotle neće biti mira, a što će s njim biti, ako ima neko poznanstvo proći će dobro. To je kod nas najteža stvar", kazala je Marija. "Nemam riječi. Mladost, ludost. Ne znam u što je gledao, je li telefonirao, što se to dešava tim mladima. Nema ozbiljnosti, stvarno", zaključila je Vesna.

Zbog sve učestalijih nesreća koje izazivaju mladi vozači, građani radi svoje sigurnosti priželjkuju stroži Zakon za mlade vozače.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene