Policija, pirotehničari i vatrogasci okružili su oko podne zgradu u Bauerovoj ulici u središtu Zagreba u kojoj je na prozorima na prvom katu istaknuta poruka da je u stanu bomba. Drama je završila oko 13 sati.

Galerija


U Bauerovoj ulici u Zagrebu sve je puno policije zbog osobe koja se u jednom stanu zatvorila i prijeti samoozljeđivanjem.

Vezani članci Srpska policija, ilustracija Jako joj se žurilo: Hrvatica (32) vozila autocestom kroz Srbiju 185 kilometara na sat Lokalni izbori, ilustracija Hrvatska izlazi na birališta: Bitka za čelne pozicije na lokalnim izborima je počela

''Imamo dojavu o mogućem samoozljeđivanju. Najvjerojatnije je riječ o osobi kojoj je potrebna medicinska pomoć. Službenici su na terenu'', kazali su nam iz policije.

U Ulici Antuna Bauera inače stanuje bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Na teren su izašli specijalci, Hitna pomoć i vatrogasci. Okupilo se i mnoštvo ljudi koji nam kažu da je cijela drama počela već oko 10 sati ujutro. Specijalci su nešto prije 13 sati upali u zgradu, a potom su iz zgrade izveli ženu koja je prijetila bombama te ju prebacili u vozilo Hitne pomoći. 

Žena je na prozor zgrade zalijepila natpis "Imam bombe".

"Riješena je situacija, jednoj osobi je pružena odgovarajuća liječnička pomoć", kratko su rekli u policiji.

Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica
Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica
Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica - 1 Foto: pixell

Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica
Opsadno stanje u zgradi u kojoj živi bivša predsjednica - 2 Foto: Emica Elvedji/PIXSELL