Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slaba vidljivost

Oprezno na cestama: Magla, kvarovi i prometne nesreće stvaraju probleme u prometu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je javila kako je od 4:40 u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici kod kućnog broja 49, na nepreglednom prijevoju teretno vozilo zbog kvara zaustavljeno na desnoj prometnoj traci gledano iz smjera Koprivnice te zamolila za poseban oprez i poštivanje naredbi policijskih službenika.

Zbog zaustavljenog kamiona promet se odvijao naizmjenično uz fizičku regulaciju prometa od strane policijskih službenika.

HAK: Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti

Pročitajte i ovo Magla smanjuje vidljivost na cestama Upozorenje vozačima Gusta magla otežava promet, mogući odroni duž Jadranske magistrale Ilustracija Opasno vrijeme VIDEO Pogledajte video bure u dalmatinskom mjestu! DHMZ: Očekuju se udari do 150 km/h

Zbog magle vidljivost je jutros mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti, a kolnici su mjestimice vlažni i skliski.

Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, drže sigurnosni razmak između vozila i pri smanjenim uvjetima vidljivosti i danju voze s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Zbog prometne nesreće na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva na čvoru Križišće u smjeru graničnog prijelaza Rupa vozi se suženim kolnikom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pretežno sunčano, ujutro mjestimice uz magla

U većini krajeva danas pretežno sunčano, ujutro mjestimice uz maglu, a od sredine dana na širem riječkom području i u Gorskom kotaru postupan porast naoblake uz mogućnost za malo kiše, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Zapuhat će umjeren jugozapadni vjetar, u gorskim i sjeverozapadnim predjelima lokalno i jak, na Jadranu prema večeri i jugo.

Najviša temperatura zraka uglavnom od 18 do 23 stupnja Celzijeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene