Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje pa HAK vozače upozorava da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, priopćeno je jutros iz Hrvatskoga auto-kluba (HAK).


U uvjetima smanjene vidljivosti obvezatna je vožnja s upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima i tijekom dana za sva motorna vozila.

Vezani članci Motocikl prometne policije, ilustracija Nastavljaju se crne brojke, policija najavljuje lov na "četiri ubojice na cestama" Prometna pravila KVIZ: Provjerite koliko dobro poznajete prometna pravila i pokušajte točno odgovoriti na svih 10 dilema

>> Bliži se kraj ljeta: Stižu nam hladni i kišoviti dani

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, D22 Možđenec-Sudovec, D28 Sveta Helena-Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D57 Vukovar-Orolik, D205 Risvica-Dubrovčan, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek.

U Zagrebu: od 26. kolovoza u 8,30 sati do utorka 1. listopada u 20 sati zbog radova na glavnom sabirnom kanalu, ulica Dr. L. Naletilića od Prigradske ulice do oteretnog kanala Sava-Odra bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac: Prigradska-Brezovička-Karlovačka cesta-Dr. L. Naletilića i obrnuto.

Od 26. kolovoza u 9 sati do utorka 24. rujna u 20 sati zbog radova na Strojarskoj cesti od Ulice grada Vukovara do Branimirove ulice, uspostaviti će se jednosmjeran promet u smjeru sjevera. Obilazni pravac: Branimirova - Av. M. Držića -Ulica grada Vukovara.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook