Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Martina Rukavina, 14-godišnja djevojčica koja je prije godinu dana s prijateljicom ispala iz neispravnog školskog autobusa još se oporavlja u bolnici na zagrebačkoj Šalati. Iako još ne može hodati i slabo govori, uskoro bi mogla na kućnu njegu.


Iako iscrpljena od mukotrpnog liječenja, s Martininog lica rijetko silazi osmijeh. Dani u bolnici bili su teški, no ona je sretna. Nakon četiri nijema mjeseca, progovorila je. 

Vezani članci Plenković prozvao SDP za neodgovornost u epidemiji Plenković nakon summita EU: "Hrvatska se s izvanrednim zbivanjima nosila najbolje moguće" Slika nije dostupna HDZ-ov gradonačelnik zabranio humanitarnu utakmicu koju organizira SDP

Nakon tragedije u Pleternici kada je ispala iz školskog autobusa, Martinino stanje bilo je kritično. Tri mjeseca ležala je u komi, nije mogla govoriti, hodati, nije se znalo hoće li preživjeti, no za razliku od njezine prijateljice, liječnici su je spasili.

Financijski izmučeni od troškova liječenja, njezini roditelji sada zahvaljuju svima koji su im pomogli.

Iako još nije sama stala na noge, liječničke prognoze obećavaju. 

Martinu sada čeka vikend s roditeljima u rodnom Zagrađu, a već u ponedjeljak vraća se u bolnički krevet. Svi su uvjereni kako će se kući vratiti brzo, ali ovaj put ne samo za vikend.