Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U RESTORANU

VIDEO Opet požar u centru Zagreba: Planulo u Frankopanskoj, vatrogasci na terenu

Požar u Frankopanskoj
Požar u Frankopanskoj DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar u Frankopanskoj Požar u Frankopanskoj Foto: DNEVNIK.hr Požar u Frankopanskoj Požar u Frankopanskoj Foto: Čitatelj Požar u Frankopanskoj Požar u Frankopanskoj Foto: JVP grada Zagreba Požar u Frankopanskoj Požar u Frankopanskoj Foto: JVP grada Zagreba +1 Požar u Frankopanskoj Galerija 1/6 >>
U petak u popodnevnim satima planuo je novi požar u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, ovaj put u kuhinji jednog tamošnjeg restorana.

U popodnevnim satima u petak izbio je požar u kuhinji ugostiteljskog objekta u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz JVP-a grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Dojava je stigla malo nakon 15 sati, a po dolasku na teren vatrogasci su počeli gašenje. Vatra se, kako se pretpostavlja, putem dimovodnih kanala proširila i na potkrovlje.

Na intervenciji je 13 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila. Požar je ubrzo ugašen, a vatrogasci sad raščišćavaju i nadziru požarište.

Podsjetimo, u utorak je u kasnim večernjim satima došlo do zapaljenja plina u Frankopanskoj ulici u Zagrebu nakon što je bager prilikom radova pogodio plinsku cijev. Ozlijeđeno je četvero ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene