Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u sesvetama

Vlasnik psa koji je ugrizao petogodišnjaka: "Dijete se sa psom igra svaki dan". Djed djeteta: "To nije točno, svi smo u strahu"

Aktualno Galerija Vlasnik psa koji je ugrizao dijete Vlasnik psa koji je ugrizao dijete Foto: DNEVNIK.hr Djed napadnutog djeteta Djed napadnutog djeteta Foto: DNEVNIK.hr Pas ugrizao dijete, ilustracija - 2 Pas ugrizao dijete, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pas ugrizao dijete, ilustracija - 1 Pas ugrizao dijete, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Pas ugrizao dijete, ilustracija - 3 Galerija 1/6 >>
S ozljedama lica od ugriza psa u zagrebačku bolnicu dovezeno je i tamo operirano malodobno dijete. Oglasili su se djed ozlijeđenog djeteta i vlasnik psa.

Nešto prije 14 sati u Zagrebu je pas ugrizao dijete. Ozlijedio mu je usnu i obraz. Vlasnika psa ispitala je policija. Kaže, ni sam ne zna kako se to dogodilo. Pas nikada do sada, tvrdi, nije bio agresivan.

"Ja sam bio hvala bogu blizu. Sad, eto, šta se dogodilo, to ni ja sam ne mogu vjerovati", rekao je vlasnik psa koji naglašava da pas nije agresivan. "Jednostavno, mali je skočio na njega, ovaj je zarežao i zgrabio ga, nije on nastavio, odmah ga je pustio, ima kamera, sve se vidi", rekao je i dodao da se dijete s psom igra svaki dan.

Slučaj napada psa komentirao je djed ozlijeđenog djeteta. Demantirao je izjavu vlasnika psa da se dijete svakodnevno igra sa psom i tvrdi da su svi u susjedstvu u strahu jer ovo nije prvi put da su psi istog vlasnika napali ljude. 

"S tim psom se dijete nije igralo nikad. Mi smo sa susjedom jako dobri nismo nikad bili u konfliktu, samo mi se ne sviđa da ima krvoločne pse. Od susjeda bilo tko da prođe, svi strahuju jer znaju kakve pse ima", rekao je

Pročitajte i ovo Mario Banožić Brzo stigao odgovor Banožić pravomoćno kažnjen: Bio je u sukobu interesa kad si je dodijelio najveći stan u Zagrebu - poznato i koliku je kaznu dobio

Okolnosti napada psa na dijete policija još istražuje, a kako je prošla operacija doznala je za Dnevnik Nove TV novinarka Ivana Kopčić.

"Dijete je bilo na operaciji na maksilofacijalnoj kirurgiji, riječ je rutinskom zahvatu, a kako doznajemo radi se o ozlijedi i ugrizu usnice i jednog dijela obraza petogodišnjeg djeteta", kazala je Kopčić i dodala da zdravstveno stanje djeteta nije ugroženo.

"Djed dječaka s kojim smo razgovarali poručuje kako je dijete itekako uplašeno i kako još uvijek nije svjestan što se točno dogodilo", izvijestila je Kopčić ispred KB Dubrava. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene