Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražili smo

Oni su rekli NE seksu prije braka...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17,4 godine. Prosjek je to godina kada Hrvati ulaze u spolne odnose. Gimnazijalke o seksu govore otvoreno, za razliku od muških kolega koji nisu htjeli pred kameru. Kažu, kako ne pričati o nečemu što je neprestano oko nas!

Imamo li razloga toliko razmišljati o seksu? Stručnjaci kažu, društvo je bombardirano upravo takvim pričama. Je li to razlog da mladi sve ranije ulaze u spolne odnose? Ima li izuzetaka? Ima! Upoznajte ljude koji su odlučili reći ne, sve do braka. Čini se čudnim i nevjerojatnim, ali oni nisu rijetki.

Oni tvrde, nisu ništa izgubili. Već dobili. I to priliku da upoznaju ljubav svog života u detalje. i to samo razgovorom. Ima onih koji ih sada možda ne shvaćaju, sprdaju se, smiju i to samo zato što su ovi mladi ljudi drugačiji od većine.

Samo oni koji tako žive o tome nerado govore, neki od njih, ipak su stali pred kameru i unatoč vremenu u kojem živimo, rekli kako i zašto! Večeras u Provjerenom u 22:20 ne propustite pogledati prilog o nevinima prije braka.

Pročitajte i ovo Provjereno: Transplantacija srca - 2 Bravo! Utrka s vremenom na život i smrt: Pogledajte prilog za koji je Marino Grgurev dobio nagradu za najbolji snimateljski rad Provjereno: Svećenici - 1 Mladi, perspektivni, obrazovani Živjeli su kao svi ostali, a onda su prelomili: "To je bio jedan mali šok za moju obitelj "

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene