Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet usporen

Olujni vjetar na A1 kod Sv. Roka, u dijelovima Like pada snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnog vjetra na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine od 40 km na sat, a snijeg mjestimice pada u Lici, izvijestio je u subotu navečer Hrvatski auto klub (HAK).

Jak vjetar mjestimice usporava promet i na A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica gdje se također vozi uz ograničenje brzine od 60 km na sat.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Snijeg mjestimice pada u Lici. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u većem dijelu Hrvatske, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Arbanasima - 1 puno kiše stvorilo problem Razina mora gotovo ekstremna: Zbog poplava zatvorene brojne ceste po Hrvatskoj

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DALEKO OD NORMALNOG Što nas čeka nakon snijega u gorju i olujnog nevremena na obali? Meteorolozi imaju vijesti koje se neće svima svidjeti

Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok je za ostala vozila obvezna uporaba zimske opreme na županijskoj cesti ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

U prekidu je trajektna linija 435 Zadar (Gaženica) - Iž (Bršanj) - Rava - M. Rava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene