Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od ostavke

Butković brzo odgovorio Milanoviću: "Zorane, pa jesi se ti to predomislio?"

Aktualno Galerija Zoran Milanović, Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Foto: Ante Cizmic/Cropix Zoran Milanović, Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix Objava Olega Butkovića na Facebooku Objava Olega Butkovića na Facebooku Foto: Screenshot/Facebook Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix +2 Zoran Milanović, Oleg Butković Galerija 1/7 >>
Zoran Milanović odbacio je najave Olega Butkovića da će dati ostavku u petak. Butković je ubrzo odgovorio na Facebooku.

Oleg Butković javio se na Facebooku odmah nakon što je Zoran Milanović s Pantovčaka poručio da ne daje ostavku, kako je to HDZ-ovac jutros najavio. Milanović mu je u više navrata poručio da se konzultira s kravom.    

Butković ga je stoga pitao i što mu je skrivila njegova Milova.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na Pantovčaku - 2 Na Pantovčaku Milanović o ostavci: "Otkud vam ta ideja? Od jednog lažova nakon njegovih konzultacija s kravom?"

Objavu Olega Butkovića prenosimo u cijelosti. 

"Zorane,
pa jesi se ti to predomislio? Ili si poslušao moj dobronamjerni savjet? I ti i ja znamo da si imao sve spremno za objavu ostavke, a čak ti je i plan aktivnosti do kraja tjedna, na stranicama Ureda Predsjednika, bio prazan.

Ni sada nemaš nikakvu aktivnost u najavi za sutra. Ali nema veze. Bitno da si me poslušao i da možemo zaboraviti na tvoj lukavi plan koji si najavljivao.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na Pantovčaku - 2 Na Pantovčaku Milanović o ostavci: "Otkud vam ta ideja? Od jednog lažova nakon njegovih konzultacija s kravom?"

P. S. Što ti je skrivila moja kravica Milova? Sedam puta si je spomenuo u svom obraćanju. Baš si je naciljao, ali nećeš mi je uzeti ni ti, ni tvoj rođak.

Srdačan pozdrav,
Oleg"

 

Aktualno Neki su se malo zaigrali, pa ih je teško i prepoznati: "Mislila sam da je mojih godina" Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 2 Foto: DNEVNIK.hr Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 3 Foto: DNEVNIK.hr Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 4 Foto: DNEVNIK.hr Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 1 Foto: DNEVNIK.hr Slike s plakata - 7 Slike s plakata - 7 Foto: DNEVNIK.hr +5 Slike s plakata - 6 Hrvatska Neki su se malo zaigrali, pa ih je teško i prepoznati: "Mislila sam da je mojih godina" 1/11 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene