Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor danas nije bila raspoložena za razgovor o rekonstrukciji Vlade.


Na naše opetovane upite o rekonstrukciji, premijerka je samo govorila o pogonu tvornice sira 'Zdenka' u Velikim Zdencima.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović ne odustaje: Predložit će Saboru svojeg kandidata za predsjednika Vrhovnog suda Vrhovni sud, zgrada Milanović će u srijedu na stol dobiti prijave za predsjednika Vrhovnog suda, bira između troje kandidata

Nakon našeg ponovnog upita je li zadovoljna ministrima Jadranka Kosor napokon je kratko rekla da će se nakon glasovanja o proračunu Vlada koncentrirati na potpisivanje pretpristupnog ugovora te ostvarivanja zacrtanog plana gospodarskog oporavka.

>> Sprema li Jadranka Kosor rekonstrukciju Vlade?

'Svi koji mogu i žele pomoći, moći će u tome sudjelovati', poručila je premijerka Jadranka Kosor.

'Polako, ali sigurno smo na putu izlaska iz krize'

Prilikom otvaranja 8. gospodarskog sajma - sajma sira u Grubišnom Polju, koji je okupio 70-ak izlagača iz Bjelovarsko-bilogorske županije, kontinentalne Hrvatske i manjim dijelom iz priobalja, premijerka Kosor ocijenila je da je Hrvatska polako, ali sigurno na putu izlaska iz krize.

Vlada će, istaknula je, nastaviti poticati poljoprivrednu proizvodnju i povezivati je s turističkom ponudom.

Zoran Milanović danas prilikom obilaska Zadra takođernije bio rječit. 'U rekonstrukciju Vlade ne ide se godinu prije izbora. To nije uobičajeno u demokaratskom svijetu, ali gospođa Kosor valjda sada ima svoje razloge pa se odlučila na to', rekao je Milanović novinarima.