Tehnička škola u Čakovcu (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Tehnička škola u Čakovcu (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Iz Policijske uprave međimurske potvrdili su da su zaprimili anonimnu dojavu građana te da sada utvrđuju sve strane ove priče.


Tehnička škola Čakovec bila je poprište incidenta između učenika i profesora. Po navodima lokalnih medija, čini se da je došlo do prepirke pa potom i fizičkog obračuna.

Vezani članci Škola koju obnavljaju učenici koji u nju idu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Apsurdna situacija u Strukovnoj školi u Sisku: Gradi im se nova zgrada, no izvođač je u međuvremenu propao pa učenici sami obnavljaju staru Radnici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 "Pokazuju zube državi": Financial Times ovu je hrvatsku regiju proglasio mekom za ulagače

Iz Policijske uprave međimurske potvrdili su kako su zaprimili anonimnu dojavu građana te da sada utvrđuju sve strane ove priče.

Pokušali smo doći do ravnatelja škole Dražena Blažeke, no na naše pozive nije odgovarao. Ranije tijekom dana za Međimurske novine kazao je: "Jučer se dogodio incident na relaciji učenika i profesora u Tehničkoj školi Čakovec. Do incidenta je došlo nakon provokacije od strane učenika i neprimjerene reakcije od strane profesora. Ni jedno ni drugo nije bilo primjereno. Radimo na tome da se ni jedno ni drugo više ne ponovi".

5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje

Modrićev trijumf grize Ronalda: "Skromni" Cristiano ima kratko pamćenje, a SP bi najradije preskočio