Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oboružajte se živcima

Ljudi zapeli u ogromnim kolonama na autocestama: U kojem god smjeru krenete, očekujte zastoje

Pojačan je promet na cestama prema moru, ali i unutrašnjosti.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, ali i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Rijeka, zagrebačkoj obilaznici, staroj Karlovačkoj cesti te na ulasku u Hrvatsku kod Maclja.

Iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pojačan je promet pred naplatom Lučko u oba smjera. Kolona u smjeru Zagreba duga je oko 4 km, a usporeno uz povremene zastoje u koloni vozi se između čvorova Lučko i Bosiljevo u smjeru mora.

Gužve na autocesti Demerje gužva na autocesti Foto: HAK

Na dionici A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je oko 1,5 km i nastavlja se u Sloveniju, dok je u zoni radova između čvorova Sveti Križ Začretje i Zabok u smjeru Zagreba kolona oko 1 km.

Pročitajte i ovo Poplave u Švicarskoj jako nevrijeme VIDEO Europsku zemlju pogodile strašne oluje, ljude zatrpalo kamenje: Poznato turističko odredište odsječeno od svijeta

Na A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu) između čvorova Buzin i Lučko u smjeru mora (NP Lučko) vozi se usporeno uz povremene zastoje u koloni dugoj oko 6 km.

Na dionici A7 Rupa-Križišće kolona između tunela Burlica i čvora Šmrika u smjeru Križišća duga je oko 4 km, povremeno se prekida promet kroz tunel Burlica. Iz Hrvatskog autokluba preporučaju vozačima da u smjeru Krka je da izađu na čvoru Hreljin.

Vrlo je gust promet, a povremeno se vozi i u koloni između Zagreba i Jastrebarskog u smjeru mora, na Državnoj cesti DC1.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) je prekinut promet zbog prometne nesreće u mjestu Kaštel Štafilić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene