Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od utorka ulaznice online

Ogroman red pred HNK-om: Građani stoje na kiši i čekaju da bi kupili ulaznice za Orašara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogroman red stvorio se u ponedjeljak ispred zagrebačkog HNK-a. Počela je prodaja ulaznica za balet Orašar P. I. Čajkovskog.

Na internetskim stranicama Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu postavljena je obavijest o početku prodaje karata za balet Orašar P. I. Čajkovskog. Kako se navodi, u ponedjeljak su karte dostupne samo na blagajni kazališta.

Pročitajte i ovo Dan hrvatskog baleta - 2 Dan baleta Poseban dan za ples: "Pokazati specifičnosti ove profesije za nas je izazov" Baletna audicija - 4 Nova energija Tisuće žele postati dio ekipe baletana u HNK-u: "Svaki plesač dobit će punu mirovinu, kao za vojsku i policiju"

Od utorka će ulaznice biti dostupne, uz one na blagajni kazališta, i u online prodaji. "Time se želi dati ekskluzivna prilika vjernim posjetiteljima HNK-a koji već tradicionalno kupuju ulaznice na blagajni da osiguraju svoje ulaznice prvoga dana prodaje", navode iz HNK-a.

Ružno vrijeme i kiša mnogima nisu zasmetali da stanu u red ispred zagrebačkog HNK-a i sačekaju  u redu kako bi kupili ulaznicu za balet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene