Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kradiokirurg Ognjen Šimić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen zbog primanja mita, uskoro će dobiti dopuštenje za rad u Sarajevu gdje živi od prošle godine, potvrdio je predsjednik Liječničke komore Sarajevske županije Bećir Heljić.


'Još nisam potpisao tu licencu iako je sav posao okončan', izjavio je dr. Heljić, kako ga u utorak citira 'Dnevni avaz'. Rekao je kako su pozitivno mišljenje o dodjeli radne licence Šimiću dali županijska ministarstva pravosuđa i zdravstva te etičko povjerenstvo liječničke komore. 

Vezani članci prosvjedi u BiH U jednom danu 73 preminule osobe: U BiH kritično u dva grada, pooštravaju se mjere i jačaju prosvjedi COVID odjel u sarajevskoj bolnici - 1 Loše vijesti iz susjedstva: Ponovno velik broj novozaraženih, na snazi dodatne restrikcije

>> Doktor Šimić kupuje skupi auto i otvara privatnu kliniku

>> Raspisana međunarodna tjeralica za Šimićem, odvjetnik poručio: 'Ništa od izručenja'

Heljić je istaknuo da u Sarajevu ne vide ništa prijeporno u tome, posebice s obzirom na to da Šimiću licenca nije oduzeta ni u Hrvatskoj. No, ona će biti privremena i zasad vrijediti do okončanja pravosudnog postupka protiv Šimića u RH. 'Avaz' piše Šimić navodno dvoji između otvaranja privatne ordinacije ili prihvaćanja posla na nedavno otvorenoj klinici 'Sunce' osiguranja.