Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova objava

Milanović se oglasio videoporukom, istaknuo dva problema: "Tome se mora stati na kraj"

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Tom Dubravec/Cropix
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na svom profilu na Facebooku. Ovoga puta Plenkovića je kritizirao zbog toga što se nije odupro.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na svom profilu na Facebooku. Ovoga puta Andreja Plenkovića kritizirao je zbog toga što se nije odupro utjecaju trgovačkih lanaca i banaka.

Pročitajte i ovo Ivan Jakovčić Krešendo Samo opušteno: Pogledajte kako bivši ministar pjeva na egzotičnom jeziku

Milanovićevo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"U Hrvatskoj imamo inflaciju pohlepe! To je strateški hrvatski problem kojemu se vlast u Hrvatskoj mora posvetiti. Plenković nije učinio ništa da tome stane na kraj, jer da bi tome stali na kraj, treba se malo zamjeriti stranim trgovačkim lancima i bankama, ne puno - malo. Ali kao što bespogovorno klima glavom u Briselu, tako klima glavom pred bankama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

Tome se mora stati na kraj, država ima instrumente kojima može obuzdati inflaciju pohlepe i financijsko haračenje hrvatskih ljudi. Ako to ne napravimo, bojim se i zamisliti kako bi Hrvatska izgledala nakon 12 godina vlasti Plenkovića i HDZ-a", rekao je Milanović u svom obraćanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene