Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije joj oduzeta putovnica

Oglasio se otac Matejeve prijateljice: "Ona je jutros bila na razgovoru u policiji. Savjetovao sam joj da podnese tužbu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matejevoj prijateljici nije oduzeta putovnica, a njezin otac otkrio je da je trebala večeras ili sutra otići iz Beograda, ali snašli su je problemi s automobilom. Također, već je razgovarala s policijom, ali detalji nisu poznati.

Matej Periš (27) nestao je prije 18 dana. Sve službe i dalje intenzivno tragaju za mladićem, a mnogo informacija koje izlaze u javnost potrebno je provjeriti. Posljednja u nizu jest i ona da je pokušao kontaktirati prijateljicu koja je također u to vrijeme bila u Beogradu.

Slobodna Dalmacija kontaktirala je njezina oca. "Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzeta putovnica. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutačno ima nekih problema s autom. Cijelo sam vrijeme s njom u kontaktu. Savjetovao sam joj da podnese tužbu protiv svih medija koji pišu da joj je oduzeta putovnica", objasnio je.

Komentirao je i večer Matejeva nestanka. "Moja kći ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je tu večer poruku na Instagram u kojoj je napisao "Di si". Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju", dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hoće li ga pronaći? Mateju i dalje ni traga ni glasa: Iz MUP-a Srbije oglasili se o putovnici njegove prijateljice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 18 DANA POTRAGE Medijima se ponovno širi stara snimka iz noći Matejeva nestanka, ali jedan detalj ruši teoriju urote

Srpski MUP danas je potvrdio da joj putovnica nije oduzeta, a Matejev otac također se osvrnuo na navode. "Koliko znam, oni nisu komunicirali. On joj je pisao na Instagramu, ali mu ona nije odgovorila", naveo je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene