Obavijesti Video Pretražite Navigacija
hoće li ga pronaći?

Mateju i dalje ni traga ni glasa: Iz MUP-a Srbije oglasili se o putovnici njegove prijateljice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski MUP otkrio je je li Matejevoj prijateljici doista oduzeta putovnica. Nenad Periš rekao je da zna samo da se njegov sin javio misterioznoj prijateljici, ali da mu ona nije odgovorila na tu poruku.

I dalje ni traga ni glasa o Mateju Perišu koji je nestao u Beogradu u noći sa 30. na 31. prosinca. Jutros su se pojavile informacije da prijateljica nestalog 27-godišnjaka koja je bila tada u Beogradu i s kojom je Matej pokušao komunicirati - ne smije napustiti Srbiju i da joj je oduzeta putovnica.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

No, kako doznaje Telegraf - srpska policija ipak nije oduzela putovnicu prijateljici, potvrdili su iz MUP-a Srbije. Matejev otac Nenad Periš komentirao im je informacije o njihovoj komunikaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 18 DANA POTRAGE Medijima se ponovno širi stara snimka iz noći Matejeva nestanka, ali jedan detalj ruši teoriju urote

Pročitajte i ovo Potraga za Matejem Perišem - 4 17. DAN POTRAGE Policija prekršila zakon u potrazi za Matejem? Ribar koji je iz rijeke dosad spasio više od 30 ljudi: "Ako je stvarno bio u vodi..."

"Koliko znam oni nisu komunicirali. On joj je pisao na Instagramu, ali mu ona nije odgovorila. Vjerujem u rad beogradske i hrvatske policije", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene