Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stan, letovi vojnim avionom...

Banožić o novoj aferi: "Uzalud vam trud, svirači. Nećete me zastrašiti i neću popustiti pritiscima isfrustriranih kompleksaša"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Mario Banožić koji se zapetljao u priču o stanu kojeg koristi u Zagrebu, a ministarstvo je moralo objašnjavati i zašto se ljetos vozio vojnim avionima na sastanak u Zagreb, oglasio se na društvenim mrežama gdje kaže da je sve "orkestrirana kampanja protiv njega".

"Zanimljiva je ova orkestrirana kampanja. Nevjerojatno je koliko truda ulažu da mi bilo što pronađu. Poručujem im - uzalud vam trud svirači. Sve što radim, radim po zakonu i u interesu Republike Hrvatske. Nećete me zastrašiti i neću popustiti pritiscima isfrustriranih kompleksaša i lobija kojima sam trn u oku", napisao je ministar Banožić na Facebooku.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Nakon upada u Ministarstvo kulture Oporba ujedinjena: "Srećom, imamo Ured europskog javnog tužitelja, da je do Turudića, i ovo bi završilo u ladici" Mario Banožić Časni sude, kajem se "Bude te Andrej lupo kur*em u čelo...": Osuđen zbog prijetnji Banožiću, sud je ipak bio blag

Mario Banožić posljednjih tjedana puni medijske stupce natezanjem s predsjednikom Zoranom Milanovićem. No nakon što se stišala bura na toj relaciji, Banožić je morao objašnjavati zašto živi u stanu od 92 kvadrata u centru Zagreba, a prima i naknadu za odvojeni život od obitelji. Ministarstvo obrane priopćilo je da ministar na stan te veličine ima pravo jer ima troje djece. Danas, pak, tvrde da je stan dobio jer je ministar dužnosnik prve skupine.

Osim toga, Ministarstvo obrane moralo je objasniti i zašto se Banožić ljetos vozio vojnim avionima s mora u Zagreb. Čitavo priopćenje pročitajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene