Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradonačelnik Virovitice

Ivica Kirin o nestalih 17 milijuna kuna iz grada: "Čekamo izvod iz banke"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin napokon je novinarima odgovorio na pitanja oko nestanka gotovo 17 milijuna kuna iz gradske blagajne.

Bivši ministar unutarnjih poslova i trenutačni gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin rekao je kako nisu primjetili da nestaje novac iz gradskog proračuna Virovitice te da im je to banka javila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bivši ministar Ivica Kirin ponovno kandidat za virovitičkoga gradonačelnika Slika nije dostupna U Virovitici Finaliziran velik projekt: Plenkovića na otvorenju Centra za odgoj dočekao transparent "Zašto je Simpa mrtav?"

"Trenutno se rade procjene naših stručnjaka. Čekamo izvod iz banke da možemo utvrditi, dali smo zahtjev, dok se to ne utvrdi o konačnoj šteti ne možemo govoriti, saznat ćete u određeno vrijeme kada dođemo do konkretnih informacija.

Ono što je najvažnije, meni i svim mojim suradnicima, prijateljima je stalo da se istina istraži do kraja i pozivam institucije da istraže gdje je novac otišao", rekao je.

Na pitanje kako je moguće da to nitko nije primjetio kaže da će se sve saznati na vrijeme i da on nije financijaš.

Nije htio komentirati jesu li bile neprimjerene njegove izjave o tome da je bivši pročelnik bio ovisnik o kocki i pozvao novinare da sami istraže, piše N1.

"Moja politička odgovornost je da vratim taj novac u proračun, a kako, saznat ćete na vrijeme. Uvijek postoji odgovornost onoga tko je na čelu politike", rekao je.

Nije htio komentirati je li mu bivši pročelnik priznao pronevjeru.

Podsjetimo, tragična smrt gradskog pročelnika otvorila je pitanje misterioznog nestanka novca iz virovitičke gradske blagajne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene