Policija na Platku: Ilustracija - 4
Policija na Platku: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Oglasilo se Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci o tučnjavi na riječkom skijalištu Platak. Ističu kako su zaprimili posebno izvješće PU primorsko-goranske.


Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci u petak je objavilo novo priopćenje vezano za masovnu tučnjavu na riječkom skijalištu Platak u kojoj je ozlijeđeno više osoba.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Državno odvjetništvo ne potvrđuje primitak kaznenih prijava i posebnih izvješća, no zbog velikog interesa javnosti i zaprimljenih više upita za konkretni predmet odgovaramo da je ovo državno odvjetništvo zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave primorsko-goranske vezano za događaj na Platku od 29. siječnja 2023.

Napadnuti HGSS-ovci Što radi policija? Brutalno premlaćivanje na Platku bilo je u nedjelju, DORH još nije dobio izvješće

Nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon analize zaprimljenog izvješća, odlučilo da je, na temelju članka 206. i 206.g Zakona o kaznenom postupku, potrebno provesti dodatne izvide po okončanju kojih će biti donesena državnoodvjetnička odluka, o čemu će biti objavljeno priopćenje na mrežnoj stranici", priopćili su.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju