Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Kako je IKEA otkrila, neki nosači kojima se ogledala Lettan pričvršćuju na zidove pucaju i to je dovelo do neočekivanih padanja ogledala.


Poznati švedski trgovački lanac namještaja IKEA na svojim službenim stranicama izvijestio je da iz prodaje povlači dio ogledala zbog pucanja zidnih nosača. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"IKEA objavljuje da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena Lettan ogledala radi popravka. IKEA potiče sve kupce koji posjeduju Lettan ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne nosače. Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga objavljujemo da radi popravka povlačimo Lettan ogledala s oznakom datuma 2105. (GGTT) ili starijim zbog rizika od pucanja zidnih okova.

Ilustracija Građani, oprez! Povlači se još jedna namirnica, sadrži spoj koji može biti kancerogen

Ilustracija - 1 Provjerite hladnjake: S polica trgovina se povlači popularna namirnica, može biti opasna za alergičare

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. 

Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se Lettan ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala. Stoga potičemo sve kupce koji posjeduju Lettan ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne okove. Za naručivanje potrebnog broja zamjenskih nosača s oznakom proizvoda 139298/1 posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki na besplatni broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka", poručili su.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju