Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do završetka istrage

Oglasila se Coca-Cola Hrvatska: "Ako imate ove proizvode, javite nam se"

Coca-cola i Romerquelle voda
Coca-cola i Romerquelle voda Foto: Marko Todorov/Cropix
Nakon što je to naredio Državni inspektorat, tvrtka privremeno povlači proizvode zbog sumnje na kontaminaciju. Iz kompanije su pozvali sve koji imaju proizvode s navedenim datumima proizvodnje da ih kontaktiraju.

Coca-Cola Hrvatska objavila je kako privremeno povlači određene proizvode. Kako navode, iako analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, povlače se do završetka službene istrage.

Pročitajte i ovo Boca Romerquelle vode Šokirana situacijom "Prije dva tjedna popila sam Römerquelle i završila na antibiotiku!" Liječnica joj je rekla da joj grlo izgleda kao da ga je izgrizla želučana kiselina

"Privremeno povlačimo jednu seriju Coca-Cola Original Taste 500ml u plastičnoj ambalaži (PET) s tržišta prema Usmenom rješenju Državnog inspektorata Republike Hrvatske, serija proizvoda Coca-Coca Original Taste, gaziranog bezalkoholnog pića, 500 ml PET proizvedenog 11. listopada 2023. s rokom trajanja do 11. travnja 2024. Iako naša interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, također smo donijeli odluku o privremenom povlačenju dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330ml u staklenoj ambalaži do završetka službene istrage. Riječ je o serijama proizvedenim 27. svibnja 2023. (s rokom trajanja do veljače 2024.) i 22. lipnja 2023. (s rokom trajanja do ožujka 2024.)", stoji u priopćenju tvrtke.

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 slučajevi trovanja U Splitu prvi slučaj još 20. listopada, poznato stanje djevojke iz Slunja: Policija se oglasila o pacijentu u Varaždinu

"Ako imate proizvod s navedenim datumima proizvodnje, ljubazno vas molimo da kontaktirate naš Centar za potrošače preko e-mail adrese info.hr@cchellenic.com ili pozivom na 0800 0455", priopćeno je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene