Obavijesti Video Pretražite Navigacija
presuda osječkog suda

Odvjetnik Miljević: "Zdravko Mamić će platiti 52 milijuna kuna hrvatskoj državi i narodu, to je njegova izričita želja"

Veljko Miljević, odvjetnik
Veljko Miljević, odvjetnik Foto: DNEVNIK.hr
Odvjetnik Veljko Miljević komentirao je pravomoćnu presudu Županijskog suda u Osijeku po kojoj njegov klijent Zdravko Mamić u državni proračun treba uplatiti 25,6 milijuna kuna.

Miljević je rekao kako Mamić planira uplatiti ukupno 52 milijuna kuna i to "hrvatskoj državi i hrvatskom narodu".

Pročitajte i ovo Veljko Miljević Pripema ustavnu tužbu Mamićev odvjetnik o mogućem izvršenju kazne u BiH: ''Neće to baš ići tako kako je netko zamislio'' Veljko Miljević Tek treba proučiti obrazloženje Odvjetnik Mamića očekivao drugačiji ishod: "Istaknuli smo zašto je presuda morala biti ukinuta"

"Zdravku Mamiću je zbog jednog jedinog djela iz te presude Županijskog suda u Osijeku naloženo da uplati Državni proračun, a ne Dinamu i da bi ih Zdravko Mamić i njegova obitelj trebala uplatiti u državni proračun", rekao je Miljević za N1 i dodao kako je nalog izvršenja stavljen na oglasnu ploču gdje stoji da treba platiti, 25,5 odnosno 26 milijuna kuna.

Miljević je potvrdio da Zdravko Mamić misli platiti cjelokupni iznos.

"Zdravko Mamić misli platiti naznačeni iznos i ne samo taj od 25,5 milijuna već cjelokupni iznos uz pomoć svojih prijatelja, ali ima izričitu želju da to dođe Republici Hrvatskoj i narodu Republike Hrvatske. Njemu je to naznačeno u tom oglasu, tu je naznačen rok od 8 dana koji je isticao jučer ili prekjučer. Ja sam obavio s njim razgovore i on je sam izrazio ovu želju. Zdravko Mamić je mene ovlastio da mogu baratati s tom informacijom. Zdravko Mamić želi to platiti, platit će cjelokupni iznos od 52 milijuna kuna, ali hrvatskoj državi i hrvatskom narodu", kazao je Miljević. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene