Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nižu se reakcije

Odvjetnica podnijela kaznenu prijavu zbog smrti novinara Matijanića: "Nisam mogla prestati misliti o tom užasu"

Viktorija Knežević
Viktorija Knežević Foto: Viktorija Knežević/Facebook
Dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević podnijela je kaznenu prijavu zbog smrti novinara Vladimira Matijanića.

Dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević podnijela je kaznenu prijavu u slučaju smrti novinara Vladimira Matijanića. Na Facebooku je iznijela detalje, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Ne mogu učiniti ništa više za pokojnog Matijanića, nego podnijeti ovu kaznenu prijavu zbog nepružanja medicinske pomoći. Vidjet ćemo što će sada učiniti državno odvjetništvo u Splitu i policija, oni kojima je posao da preuzmu od ove točke.

Nisam mogla prestati misliti o tom užasu koji se dogodio od kad sam pročitala Andrein status. Čovjek se toliko osjeti jadan i nemoćan i očajan!

Znam da bi on sigurno u ovakvoj situaciji, da se nekome od nas ovo dogodilo, činio ono u čemu je bio najbolji, pisao i to nemilosrdno, prozivajući sve one koji su krivi. Upravo zbog toga nisam mogla ne učiniti jedino što je meni kao običnom građaninu bilo na raspolaganju. Morala sam podnijeti ovu prijavu.

Pročitajte i ovo Julije Meštrović NIZ KRITIKA Ravnatelj splitskog KBC-a o smrti novinara Vladimira Matijanića: "Pokrenuli smo unutarnji nadzor i obavili razgovore..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pojasnio okolnosti Ravnatelj Hitne oglasio se o smrti novinara Matijanića: "Dobili smo dva poziva za pomoć i oba puta intervenirali"

Nadam se da ćemo se svi skupa u danima koji dolaze potruditi da se ovaj užas ne zaboravi i da krivci budu privedeni tamo gdje pripadaju.
Hvala ti dobri, iskreni i ispravni čovječe za svaku baklju istine koju si zapalio, za svaki feral koji si držao. Na kraju te taj sustav protiv kojeg si se cijeli život borio, svojim neradom i nemarom ubio.

Laka ti zemlja, koju si kao i mnogi prije tebe, volio puno više nego što ona zaslužuje i žrtvovao svoj mir, svoje zdravlje i na kraju svoj život, iako si mogao u hladu neke razvijene demokracije živjeti puno bolji život radeći puno lakši posao."

Podsjetimo, novinarka Andrea Topić i životna partnerica pokojnog Vladimira Matijanića tvrdi da hitna pomoć nije htjela hospitalizirati Matijanića iako su, kako tvrdi Topić, od hitne zatražili da ga vode u bolnicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene