U splitskoj bolnici tijekom noći srušio se dio stropa na centralni prijem. Srećom, u to vrijeme ondje nije nikoga bilo.


Sa stropa na pedijatrijskom prijemu u Splitu, na Firulama, odlomio se dio stropa i pao na pod. Sve se dogodilo oko 4 ujutro, potvrdio je za Dnevnik.hr zamjenik ravnatelja bolnice dr. Kolja Poljak.

Vezani članci Policija, ilustracija Na Klisu pronađeno tijelo, navodno je riječ o nestalom muškarcu iz Splita Spaljeni kontejner u Splitu - 1 Što se to događa u Splitu? Vatrogasci imaju pune ruke posla: "To se obloče i radi što ga je volja! Ne znam kako to uopće nazvati"

>> Alarmantno u splitskoj bolnici: Pacijente šalju u Zagreb na liječenje

'Na centralnom prijamu gdje je upis pacijenata urušio se dio nadstrešnice. Pored njega je odjel pedijatrije. Tu inače dolaze vozila hitne pomoći i automobili kojima se bolesni dovoze u bolnicu. Bilo je to u gluho doba noći, pa srećom, nitko nije ozlijeđen', rekao je dr. Poljak.

Ovom rušenju stropa ne zna se uzrok. 'Nije bilo nikakvih radova u tijeku, ali to je zgrada rađena prije 50, čak i više godina. Osobno sam naložio našoj ekipi i inženjerima da ispitaju što je točno uzrok', rekao je dr. Poljak.

Dodaje kako je nakon što je pao dio stopa sanirana šuta, ali zbog mjera predostrožnosti preusmjeren je prijam pacijenata na ulaz preko kirurgije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook