Topao jesenski dan od 22 stupnja građani su iskoristili za igru picigina na plaži Bačvice.

Galerija


Na moru kao da je ljeto. U Šibeniku je u 14 sati izmjereno 22,7 stupnjeva, a Splićani su toplinu u studenom iskoristili za zabavu na Bačvicama.

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao Propala operacija grudi - 11 Optužuju splitskog kirurga za propale estetske zahvate: "Bilo je kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj"

I idućih dana vrijeme će na kontinentu biti uglavnom djelomice sunčano, uz jutarnju maglu, ponegdje i niske oblake koji će se mjestimice dulje zadržavati. Sredinom tjedna očekuje se naoblačenje i kiša. Svih ovih dana očekuje se iznadprosječno toplo, iako ipak malo svježije nego do sada.

Na Jadranu će biti promjenjivije, povremeno s kišom i to češće na otocima. Oborina će biti izraženija i rasprostranjenija sredinom tjedna kada se očekuju i pljuskovi praćeni grmljavinom. Svih ovih dana puhat će jugo, a u ponedjeljak i jako.

Plenković u Kini obišao jedan od najdužih mostova na svijetu: ''Nadam se da će biti jednako uspješni i s gradnjom Pelješkog'

Katastrofa na Siciliji: U poplavljenoj kući pronađena tijela majke, oca, djece i djeda i bake

Genijalna ideja iz britanske vlade: Od poduzetnika traže da zaposlenicima kupuju voće i daju kredite za bicikle