Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rok od osam dana

Traži se ispitivanje ministra Filipovića: "Želimo čuti kakvi su planovi s Inom"

Aktualno Galerija Odbor za gospodarstvo - 1 Odbor za gospodarstvo - 1 Foto: DNEVNIK.hr Odbor za gospodarstvo - 2 Odbor za gospodarstvo - 2 Foto: DNEVNIK.hr Odbor za gospodarstvo - 3 Odbor za gospodarstvo - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Odbor za gospodarstvo - 4 Galerija 1/4 >>
Odbor za gospodarstvo jednoglasno je podržao prijedlog pet oporbenih stranaka da na saslušanje pozovu aktualnog ministra gospodarstva Davora Filipovića. Trebao bi govoriti o budućnosti i načinu funkcioniranja Ine, a pozivu se mora odazvati u roku od osam dana.

Sa svim su se složili i zastupnici vladajuće stranke, a kako doznaje Dnevnik Nove TV, sve ide u smjeru pozivanja i niza bivših ministara gospodarstva.

"Čudim se svima onima koji se dadu upregnuti u takav jedan igrokaz koji apsolutno ne doprinosi demokratskom društvu i jednom demokratskom radu Sabora", smatra predsjednik saborskog kluba HDZ-a Branko Bačić.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Energetska kriza Sav hrvatski plin ostaje u Hrvatskoj? Filipović: "Za sedam kupaca postoje ugovori koji se ne mogu jednostrano raskinuti"

"Imat ćemo prilike, ne mi kao saborski zastupnici, nego cijela hrvatska javnost čuti od resornog ministra što ova Vlada predviđa, kakvi su srednjoročni i dugoročni planovi s Inom", kaže saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVA VALUTA Kuna uskoro odlazi u povijest! Koji je najlakši način zamjene u euro?

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene