Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povoljna cijena karata

Od Zagreba do Osijeka sad i avionom za 370 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redovna zračna linija Osijek – Zagreb – Osijek uspostavljena je nakon punih 26 godina kao linija koja će se sufinancirati iz Državnog proračuna.

Uspostavljena je zračna linija Osijek - Zagreb - Osijek kojom će se danas prvi voziti ministar ministar Siniša Hajdaš Dončić i pomoćnik ministra za zračni promet Dan Simonić.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše još nešto"

>> Indonezija s ulaganjima u Hrvatsku počinje s ovim gradom!

Redovna zračna linija Osijek – Zagreb – Osijek uspostavljena je nakon punih 26 godina kao linija koja će se sufinancirati iz Državnog proračuna u iznosu od devet milijuna kuna godišnje prema konceptu obveznosti obavljanja javne usluge zračnog prijevoza (Public Service Obligation – PSO), a u cilju unapređenja gospodarskog i socijalnog razvoja regije koju opslužuje zračna luka.

Za očekivati je kako će kontinuirana zračna linija između Osijeka i Zagreba, pozitivno utjecati na ekonomski, gospodarski i socijalni razvoj Osijeka, Slavonije i šire regije. Domaći linijski zračni prijevoz na relaciji Osijek – Zagreb – Osijek u narednih će tri godine obavljati tvrtka Trade Air, koja je taj posao dobila na natječaju.

Osijek će sa Zagrebom zimi biti povezan s tri leta tjedno, a ljeti s čak pet povratnih letova tjedno. Putničke su karte u prodaji, a cijena u jednom smjeru iznosi 371,25 kuna. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene