Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga zona

Od ponedjeljka Zagrepčani plaćaju parking u još jednom kvartu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebparking će od ponedjeljka, 26. svibnja, uvesti kontrolu i naplatu parkiranja u dijelu općine Trnje, a sva nova parkirališna mjesta biti će dio II. zone (žuta).

Zagrebparking u današnjem priopćenju navodi da su u sustav kontrole i naplate parkiranja uvrštena parkirališta u Ulici grada Vukovara (od Ulice Hrvatske Bratske Zajednice do Avenije Marina Držića – južna strana), Ulica Petra Grgeca, Ulica Cvijete Zuzorić, Avenija Marina Držića (od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije), Vranovina, Vranovinski ogranak I, Vučanska ulica, Bosutska ulica, Kruge, Pile I., Rujnička ulica, Nalješkovićeva ulica i Trg kardinala Franje Šepera.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada" Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

Kontrola i naplata parkiranja obavljat će se radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 7 do 15 sati. Cijena satnog parkiranja u II. zoni (žuta) iznosi tri kune, a osim na parkirališnim automatima korisnici satnu ili višesatnu kartu mogu kupiti i slanjem SMS poruke na broj 700102.

Zagreb: Godinama se naplaćuju ilegalna parkirališna mjesta

Mjesečna ili višemjesečna povlaštena parkirališna karta namijenjena korisnicima koji zadovoljavaju propisane uvjete, može se kupiti na blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj ulici 40/III i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41. Cijena mjesečne povlaštene parkirališne karte za fizičke osobe - stanare u II. zoni iznosi 40 kuna.

Više informacija kao i uvjete za izdavanje povlaštene parkirališne karte korisnici mogu potražiti na internet stranici podružnice www.zagrebparking.hr ili na info telefon 01 4501 770, navodi u priopćenju Zagrebparking. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene