Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod HDZ-ova mesara Fiolića

Očajni roditelji ne vjeruju objašnjenju nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19-godišnji mesar koji je prije tjedan dana u mesnici Fiolić pao u bazen s kipućom vodom i opekao 75 posto tijela, dobio je sepsu i u zagrebačkoj Klinci za traumatologiju se bori za život.

Roditelji mesara još uvijek ne znaju što se točno dogodilo prije tjedan dana, piše Večernji list. Ne vjeruju tvrdnji Fiolićeva veterinara da je njihovog sina u bazen povukla svinja jer bi tada, tvrde, imao opekline i po licu, a jedino ih nema po glavi. Roditelji 19-godišnjaka tvrde da im se Stjepan Fiolić, vlasnik mesnice i HDZ-ov saborski zastupnik, nakon nesreće obratio samo jednom. Na pozive očajnih roditelja ne odaziva se ni Miroslav Babić, direktor klaonice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trovanje Koliko je opasan klor? Jaka kemikalija može izazvati i smrt Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici

Nisu im dali da vide bazen

Roditeljima je dopušteno da u klaonici vide mjesto nesreće, no kada su tamo stigli dočekali su ih čuvari koji im nisu dali da vide bazen. Razgovarali su s radnicima koji su tamo bili za vrijeme nesreće, no nitko od njih ništa ne zna. Čak ni radnik koji je njihovog sina izvukao iz bazena tvrdi da nije vidio što se dogodilo. Kako je točno došlo do nesreće ne zna ni policija, navodi Večernji list.

>> Fiolić priznao laž, punica ipak nije rodila

Roditelji stradalog mladića ne žele Fiolićevu pomoć već žele saznati istinu. Sumnjaju u navod o broju radnika u klaonici za vrijeme kada se dogodila nesreća.Tvrde da je njihov sin govorio da ih radi najviše petero, a u klaonici tvrde da ih je radilo sedam do trinaest. Tvrde da je Fiolić njihovom sinu na račun isplaćivao 2900 kuna, dok je još dvije tisuće dobivao na ruke. Stjepan Fiolić demantirao je optužbe o plaćanju na crno.

Isplaćuje li vaš poslodavac plaću na crno?

  • Da
  • Ne
  • Nemam posao

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene