Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glumica i aktivistica

Kuće, stanovi, šume, vikendica, ušteđevina... Pogledajte što sve ima najbogatija zastupnica stranke Možemo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urša Raukar-Gamulin nakon lokalnih izbora zamijenila je zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića u Saboru na mjestu zastupnice.

Objavljena je imovinska kartica koja pokazuje da je glumica i aktivistica Urša Raukar-Gamulin najbogatija zastupnica iz Možemo! u Saboru.

Raukar je nagrađivana glumica i dugogodišnja aktivistica, a iz imovinske kartice jasno je da ima i prilično vrijednu imovinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Luka Korlaet I drugi Tomaševićev zamjenik objavio imovinsku karticu, pogledajte s kakvim kapitalom preuzima dužnost u Gradu

U imovinskoj kartici navodi da je njezina plaća kao saborske zastupnice 24.292,86 kuna u bruto iznosu, odnosno 15.791,79 kuna neto. U podacima o ostalim prihodima navedeno je nešto manje od 21 tisuću kuna na mjesečnoj razini od imovine i imovinskih prava i primitak bračnog druga u iznosu od 5.754,75 kuna.

Posjeduje dvije kuće, tri stana, šume u Jelsi i Klenovniku, vikendicu u Jelsi, vinograd u Klenovniku i dva poslovna prostora u Zagrebu. Također navodi da njezin bračni partner posjeduje automobil Citroen C5, vrijedan 40.000 kuna.

Imovinska kartica Urše Raukar-Gamulin by DNEVNIK.hr on Scribd

Raukar je i vlasnica udjela u fondu ZB Invest u vrijednosti oko 2.500 kuna, te ima štednju nešto veću od 63 tisuće eura. Ima i nekoliko polica osiguranja imovine i životnog osiguranja.

Bračni par vlasnik je i umjetnina vrijednih 120.000 kuna koje su dobili u nasljedstvo te zlatne poluge od 50.000 kuna koje su kupili.

Kredita nema, a u imovinskoj kartici navedeno je da je u braku i ima djecu. Članica je Vijeća gradske četvrti Gornji grad Medveščak, ali za to ne prima naknadu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene