Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznajete li ih?

Objavljen fotorobot napadača na 60-godišnjeg Hvaranina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila fototrobot napadača na 60-godišnjeg Hvaranina, napadnutog da je šetao svog psa.

Prvi muškarac je starosti oko 30 godina, mršave tjelesne građe, tamnije puti, visok oko 175 cm, duguljastog lica, na glavi je imao šilt kapu i tamne sunčane naočale, odjeven u kratke hlače i majicu kratkih rukava.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Drugi muškarac je starosti oko 30 godina, jače tjelesne građe, bijele puti, visok oko 180 cm, okruglog lica, većih ušiju, svijetle kratke kose, odjeven u kratke hlače i majicu kratkih rukava svijetle boje, s tamnim čarapama i tenisicama.

Podsjećamo,17. srpnja oko 10.00 sati u gradu Hvaru, na predjelu Podstine nepoznate muške osobe fizički su napale i teško ozlijedile 60-godišnjaka iz Hvara. Hvaranina su najvjerojatnije prematili bejzbol palicama, a njegovog psa polili suzavcem.

>> Hvaranin pretučen bejzbol palicama

Premda se službeno ne znaju razlozi zbog kojih je pretučen, građani Hvara skloni su tvrdnjama kako je za sve kriva preglasna glazba.

Pretučeni Hvaranin navodno se godinama buni zbog prevelike buke koja dolazi iz najpoznatijih hvarskih klubova, okupljališta ljubitelja izlazaka i dobrog provoda. Je li možda to 'kumovalo' premlaćivanju, pokazat će istraga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene