Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povod buka?

Hvaranin pretučen bejzbol palicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog su Hvaranina premlatile jutros u gradu Hvaru policiji još uvijek nepoznate dvije muške osobe. Napali su ga oko 9 sati, dok je šetao psa.

Hvaranina su najvjerojatnije prematili bejzbol palicama, a njegovog psa polili suzavcem. 'Za sada imamo samo informaciju da je jedna osoba ozlijeđena. Utvrđujemo okolnosti događaja, provodimo detaljno kriminalističko istraživanje nakon čega će biti poznato više detalja o čemu ćemo izvijestiti javnost', kazala je Željka Radošević iz PU Splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavio ministar Velika promjena, stiže rješenje za nehitne pacijente! Moguća dva modela za odlazak na Hitnu Ilustracija Na Hvaru Napili se pa mahali nožem i vrijeđali žene: Dohvatili se i policajaca, no nisu se dobro proveli

Premda se službeno ne znaju razlozi zbog kojih je pretučen, građani Hvara skloni su tvrdnjama kako je za sve kriva preglasna glazba.

Pretučeni Hvaranin navodno se godinama buni zbog prevelike buke koja dolazi iz najpoznatijih hvarskih klubova, okupljališta ljubitelja izlazaka i dobrog provoda. Je li možda to 'kumovalo' premlaćivanju, pokazat će istraga. Prevezen je u Klinički bolnički centar Split gdje mu je pružena pomoć. Zadobio je ozljede glave. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene