Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Norin sprovod u subotu

Obitelj Šitum vratila se u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako doznajemo iz udruge 'Hrabro dijete' povratak obitelji Šitum, oca Ivice i majke Đane s tijelom prerano preminule kćerke Nore Šitum iz Philadelphije, očekuje se u prijepodnevnim satima u Zračnoj luci Zagreb.

Ivica Šitum i Đana Atanasovska vratili su se danas u Hrvatsku. U ranim poslijepodnevnim satima sletjeli su u Zračnu luku Zagreb. Kako doznajemo iz udruge 'Hrabro dijete', obitelj se tamo zadržala samo do presjedanja na let za Zadar, gdje će na Veliku subotu biti pogreb hrabre djevojčice, koja je  preminula 20. ožujka u Dječjoj bolnici Philadelphija

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Pogreb Nore Šitum će se održati u subotu, 30.ožujka s početkom u 12 sati, na Gradskom groblju Zadar, objavila je njezina obitelj na Facebook stranici.

Sunčano zagrebačko jutro na sam Veliki četvrtak još je jedna simbolika u priči o djevojčici Nori Šitum, djevojčici koja je ujedinila i pokrenula Hrvatsku, no nažalost izgubila bitku za život, nakon dugotrajne i iscrpljujuće borbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene