Kako doznajemo iz udruge 'Hrabro dijete' povratak obitelji Šitum, oca Ivice i majke Đane s tijelom prerano preminule kćerke Nore Šitum iz Philadelphije, očekuje se u prijepodnevnim satima u Zračnoj luci Zagreb.


Ivica Šitum i Đana Atanasovska vratili su se danas u Hrvatsku. U ranim poslijepodnevnim satima sletjeli su u Zračnu luku Zagreb. Kako doznajemo iz udruge 'Hrabro dijete', obitelj se tamo zadržala samo do presjedanja na let za Zadar, gdje će na Veliku subotu biti pogreb hrabre djevojčice, koja je  preminula 20. ožujka u Dječjoj bolnici Philadelphija

Vezani članci Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) SDP kritizirao Bandićevu inicijativu: Zagrebu su potrebni novi mostovi, a ne parking zona Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Kamion se prevrnuo u sudaru s automobilom

Pogreb Nore Šitum će se održati u subotu, 30.ožujka s početkom u 12 sati, na Gradskom groblju Zadar, objavila je njezina obitelj na Facebook stranici.

Sunčano zagrebačko jutro na sam Veliki četvrtak još je jedna simbolika u priči o djevojčici Nori Šitum, djevojčici koja je ujedinila i pokrenula Hrvatsku, no nažalost izgubila bitku za život, nakon dugotrajne i iscrpljujuće borbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook