Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvali Dumovec

Ks, ks, ljudi, kakva vam je to perilica?! Obitelj s Markuševca u suđerici našla gmizavo iznenađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Zagreba koja je u srijedu navečer u perilici posuđa pronašla zmiju odmah je nazvala azil u Dumovcu. Oni su odmah utvrdili da je riječ o neotrovnoj bjelici. No izvlačenje iz stroja nije išlo lako.

"Neobična intervencija sinoć u Markuševcu", pohvalili su se danas na Facebooku noćnom akcijom u Azilu Dumovec.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?" Ivica Lovrić i Gordana Rusak Plave, žute, crvene, zelene vrećice Oporba protiv kompostane na Markuševcu: "To stvarno smrdi, otišlo je do Podsuseda"

Zmija je ugmizala u kuhinju jedne obitelji i zavukla se u suđericu.

"Ljudi su ostali u šoku, ali dovoljno prisebni da nas nazovu. Iako smo na licu mjestu utvrdili da je riječ o neotrovnoj bjelici, njezino izvlačenje iz suđerice nije išlo lako. Zmija nije bila za suradnju. Uz dosta muke prebacili smo je u spremnik. Noć je provela u Dumovcu i uskoro će biti puštena u prirodu", dodali su. 

I ono što su najavili su također i ispunili. U četvrtak su je pustili u prirodu. No, kažu u Azilu, iako su zajedno proveli noć, nisu se zbližili. 

" I dalje je neprijateljski nastrojena. Pogledajte kako je prošlo naše jutrošnje druženje", rekli su uz priloženi video puštanja siktavog gmaza. 
 

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene