Julije Meštrović
Julije Meštrović Foto: Milan Sabic/Pixsell

Ravnatelj splitskog KBC-a Julije Meštrović u nedjelju je izvijestio kako je obavljena obdukcija nad umrlim novinarom Vladimirom Matijanićem kako bi se utvrdili uzroci njegove smrti prije dva dana.


"Obavljena je obdukcija te su uzeta sva tkiva organa za histološku obradu kako bi se utvrdio uzrok smrti Vladimira Matijanića. Histološka analiza je u tijeku te ćemo po završetku iste obavijestiti obitelj preminuloga, kao i javnost o konačnom uzroku smrti gospodina Matijanića", navodi se u priopćenju koje je potpisao ravnatelj Julije Meštrović.

Viktorija Knežević Odvjetnica podnijela kaznenu prijavu zbog smrti novinara Matijanića: "Nisam mogla prestati misliti o tom užasu"

Julije Meštrović Ravnatelj splitskog KBC-a o smrti novinara Vladimira Matijanića: "Pokrenuli smo unutarnji nadzor i obavili razgovore..."

Po Meštrovićevi riječima, nad dijelom okolnosti koje se odnose na postupanje djelatnika KBC-a Split u tijeku je unutarnji nadzor te se očekuje i skorašnji dolazak zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravstva kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice oko postupanja prilikom pružanja medicinske pomoći Vladimiru Matijaniću u Zavodu za hitnu medicinu, pa tako i u KBC-u Split.

O svim će se nalazima pravodobno obavijestiti, dodao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju