Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjeravat će i druge kupnje

Novi šef APN-a: "Ako se utvrde nepravilnosti, Žunić će morati vratiti stan"

Prvog radnog dana na novoj staroj dužnosti direktor APN-a Dragan Hristov položio je kamen temeljac za izgradnju POS-ovih stanova u Belišću te najavio češljanje sporne kupovine stana svog smijenjenog prethodnika Krešimira Žunića

O svemu će, poručio je, izvijestiti nadležne institucije i Ministarstvo graditeljstva, koje je DORH-u već prijavilo slučaj.

Pročitajte i ovo Afera s APN-om ne prestaje - 7 Afere ne prestaju Bio je šef APN-a pa je dobio otkaz i tužio svoju bivšu firmu. Sada je opet šef APN-a Krešimir Žunić žalio se 2015. na kredit u švicarcima žalio se na kredit Pogledajte staru izjavu čelnika APN-a koja je nakon skandala još zanimljivija: ''Dat će mi perspektivu da nešto omogućim djeci...''

Provjeravat će se i druge kupnje stanova namijenjenih mladima. Hristov najavljuje i mogućnost promjene akata i zakonskih odredbi, s ciljem da se spriječe zlouporabe jer, kako je rekao, želi čist početak.

Na pitanje hoće li Žunić morati vratiti stan ako se utvrdi da je bilo nepravilnosti, Hristov odgovara:

"Apsolutno, ali ja kažem nisam taj koji to odlučuje. Gospodin Žunić bit će stavljen na neko mjesto adekvatno svojoj stručnoj spremi, tako će sačekati dok se te stvari ne riješe."

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene