Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Curenje podataka

Nove nelogičnosti u aferi: Sudac nije ispitao ključnog svjedoka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko slučaja curenja informacija otkriva se sve više nelogičnosti.

Nakon što je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić jučer objavio da su spisi nestali te da svjedoci nisu teretili Milijana Brkića, Telegram doznaje se da sudac istrage nije ispitao ključnog svjedoka.

Pročitajte i ovo Vrh HDZ-a (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Afera SMS Provjereno kontaktiralo Franju Vargu nakon što je izišao iz zatvora: "Neću ja robijati za druge, baratam informacijama koje mogu srušiti Vladu" Slika nije dostupna afera prisluškivanje Milijan Brkić novinarima: ''Nemam pojma tko je Jovanka, to vi nađite''

Iako je Sara Sikirić nakon uhićenja policiji rekla da je od poduzetnika N. S., (puni podaci poznati redakciji Telegrama) s kojim je bila u kontaktu, doznala da je upravo Milijan Brkić u jednoj konobi spomenuo da su “te kurve” – kako je nazvao prostitutke, pod mjerama, tužiteljstvo, prema za sada dostupnim informacijama, nije tražilo da N. S. bude ispitan kao svjedok o mogućem curenju tajnih policijskih podataka, piše Telegram.

Podsjetimo, u tijeku afere SMS, Nacional je objavio policijski dosje o slučaju elitne prostitucije iz 2011., po kojemu je navodno Milijan Brkić kompromitirao istragu o lancu elitne prostitucije odavajući detalje akterima i tako bitno otežao policijsku istragu. Kasnije je otkriveno da je zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo zagubilo spis.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene