Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje i zahvala

Nova TV nagrađena za suradnju i podršku Udruzi za rad s mladima 'Breza'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV za podršku radu osječkoj Udruzi za rad s mladima Breza dobila je priznanje i zahvalu.

Za dugogodišnju suradnju i medijsku podršku osječka Udruga za rad s mladima Breza Novu TV je nagradila priznanjem. U Osijeku organizira dječji festival Zemlja bez granica. Najveći je to festival za djecu u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga Nove TV Promax Global Excellence Nova TV u finalu za najprestižniju nagradu za izvanredna postignuća u marketingu i dizajnu: "To je potvrda da kvalitetom i kreativnošću podižemo standarde"

Prošle je godine u Zemlji bez granica sudjelovalo više od 2.000 djece i mladih iz cijele Hrvatske. Na kraju ljetnih praznika djeca su kroz 40-ak kreativnih radionica Osijek pretvorila u grad iz mašte.

>> Ivana Paradžiković nagrađena za promicanje ljudskih prava

'Ova večer svjetla je namjenja svim kreativim ljudima, uključujući naše djelatnike, novinare koji su nam pomogli da ova manifestacija, kao i Nova TV, svijetli i da ova djeca imaju priliku pokazati da su vrijedni, jedinstveni, posebni', kaže Suzana Vargović iz Udruge za rad s mladima 'Breza'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene