Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada 'Joško Kulušić'

Ivana Paradžiković nagrađena za promicanje ljudskih prava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava Hrvatski Helsinški odbor dodijelio je nagrade u promicanju ljudskih prava.

Urednica i voditeljica Provjerenog i Dnevnika Nove TV dobitnica je nagrade 'Joško Kulušić' za doprinos u zaštiti ljudskih prava na području medijskog djelovanja tijekom ove godine. Nagradu dodjeljuje Hrvatski Helsinški odbor.

Pročitajte i ovo Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!" Provjereno: Zvonimir Rusjan - 5 izgubili dokumentaciju Na mirovinu je čekao 14 godina, a onda se uključilo Provjereno: "Mislio sam da će ići brže, ali ovako..."

Svečanost dodjele nagrade održava se u auli Hrvatskog narodnog kazališta pod visokim pokroviteljstvom predsjednika hrvatskog Sabora Josipa Leke.

Prilozima o Turkinji Basak Sahin Duman, transrodnim osobama, visokoobrazovanim Romima, istospolnim brakovima, azilom u Kutini i mnogim drugim prilozima u Provjerenom koji se bave ljudskim pravima, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković doprinijela je zaštiti i promicanju ljudskih prava, te time zaslužila nagradu 'Joško Kulušić'.

Čestitamo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene