Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promax Global Excellence

Nova TV na dodjeli prestižne nagrade osvojila broncu: "Uzbuđeni smo i ponosni što imamo ovakav tim"

Na dodjeli prestižne nagrade Promax Global Excellence u New Yorku Nova TV osvojila je broncu za promotivnu kampanju osmišljenu za Dnevnik Nove TV.

Nova TV na dodjeli prestižne nagrade Promax Global Excellence u New Yorku osvojila je broncu za promotivnu kampanju osmišljenu za Dnevnik Nove TV. Veliko je ovo priznanje za kreativni tim Nove TV, čiji je projekt parirao jakim i uglednim konkurentima te naposljetku izabran kao jedan od tri najbolja u cijelom svijetu.

Pročitajte i ovo Podmorje - 5 Bolja Hrvatska Velimir roni s plemenitim ciljem: Naišao je na svašta - od amfora, potopljenih brodova do podvodnih mina

Promax je najveća svjetska nagrada za postignuća u marketingu i dizajnu, a Nova TV je prva televizija u Hrvatskoj koja ju je osvojila.

"Mi smo stvarno jako sretni i ponosni. Ovo je treća nagrada koju smo osvojili za isti studio informativnog programa. Osim što smo uzbuđeni, stvarno smo jako ponosni i mislim da to pokazuje da Nova TV ima tim kojom svojom ekspertizom, znanjem, kreativnošću i promociji stoji uz bok svim svjetskim medijskim kućama", rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene