FOTO: ebanwu2016.com
FOTO: ebanwu2016.com

Nova TV i portal Dnevnik.hr poklanjaju pet ulaznica za najveću europsku konferenciju poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, koja se održava 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Najveća europska konferencija poslovnih anđela, EBAN Winter University 2016, održat će se 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski', u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba.

Na konferenciji se očekuje 1700 sudionika, od čega oko 400 poslovnih anđela i više od 100 sturtupova. Sudionici će doznati sve o najnovijim trendovima u startup industriji, a predavanja i panele održat će neki od najvećih stručnjaka na tom području, kao i neki od najuglednijih hrvatskih i svjetskih poslovnih anđela.

Među najpoznatijima su svakako Bruce Dickinson, pjevač grupe Iron Maiden i poduzetnik, a tu su još i Johann Hansmann, najbolji europski early stage investitor, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Frank Salzgeber iz European space agency i mnogi drugi. Popis svih predavača možete pogledati na ovom linku.

Nova TV, medijski pokrovitelj konferencije EBAN Winter University 2016, osigurala je besplatne ulaznice za pet najkreativnijih čitatelja portala Dnevnik.hr.

Sve što trebate učiniti jest da nam napišete zbog čega biste baš vi trebali dobiti ulaznicu. Vaše odgovore  pod naslovom Zašto želim na EBAN Winter University 2016, zajedno s osobnim podacima pošaljite na adresu moj.report@novatv.hr. 

Vidimo se!