Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik tvrdi

Nobilo: Maček je pušten kako se ne bi saznalo za HDZ i Brodosplit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skandalozno priznanje odvjetnika Ante Nobila iz kojeg proizlazi da je njegov klijent Drago Maček prije 3 godine pušten iz pritvora kako se ne bi doznalo za vezu HDZ-a i slučaja Brodosplit.

Naime, nakon podizanja optužnice protiv Drage Mačeka, Gorana Vukasovića i još 6-orice osumnjičenih za izvlačenje oko 26 milijuna kuna iz Brodosplita, iscurio je podatak da se Drago Maček USKOK-u 2007. nudio kao pokajnik! Njegov odvjetnik Anto Nobilo tvrdio je tada da ima dokaze o curenju novca iz Brodosplita prema HDZ-ovoj blagajni.

Pročitajte i ovo Ministar Anušić i vlasnik Brodosplita Debeljak dogovorili su nastavak izgradnje obalnih ophodnih brodova U Brodosplitu Ministar Anušić sastao se s Debeljakom: "Izgradit ćemo ophodne brodove na ponos svima nama" Slika nije dostupna Pranje novca Optužnica za Brodosplit: Šteta 28 milijuna kuna!

>> Nobilo: 'Bolje da se Čobanković drži kuhinje'

Nakon što je tim podacima, tvrdi, zaprijetio Državnom odvjetništvu, njegov klijent Drago Maček pušten je iz pritvora. Nobilo danas priča kako je riječ o dopuštenoj strategiji obrane. '2007. godine kad se spomenulo da mogu otkriti veze vrha HDZ-a sa isisavanjem novca iz državnih tvrtki, to je bila dovoljna garancija da Drago Maček nikad ne završi u pritvoru. Tako se i dogodilo', rekao je odvjetnik Anto Nobilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene