Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od spalionice

Bandića razljutili novinari: Pa ja ne mogu od vas hodati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo je odluku obrazložilo time da grad nema plan gospodarenja otpadom, kao i da nije predložio rješenje za najvažnije pitanje - način i mjesto zbrinjavanja opasnog otpada.

Ministarstvo graditeljstva odbilo je izdati lokacijsku dozvolu za izgradnju spalionice otpada u Resniku, koju je u ime grada Zagreba zatražio gradonačelnik Milan Bandić.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Centar Resnik Tomašević najavio raskid važnog ugovora: "Ovo je strateški najbitnije zemljište na teritoriju grada Zagreba" Slika nije dostupna Na konferenciji Kosor optužio zagrebački SDP za spalionicu u Resniku

Građani u Resniku: Centar za gospodarenje otpadom je spalionica

Vi koliko god budete mene natezali, manje ćete informacija dobiti. Informacije ćete dobiti u skladu sa zakonom o javnom priopćavanju, preko Ureda za informiranje i to kad ja odlučim, ne kad vi odlučite! I dajte jednom si to stavite u glavu', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ministarstvo je odluku obrazložilo time da grad nema plan gospodarenja otpadom, kao i da nije predložio rješenje za najvažnije pitanje - način i mjesto zbrinjavanja opasnog otpada. Na rješenje ministarstva iz gradske uprave najavljuju tužbu Upravnom sudu, a gradonačelnik Milan Bandić uz burnu reakciju na pitanja o Resniku danas nije htio odgovarati.

Milan Bandić: Spalionica otpada neće se graditi u Zagrebu

'Kako bi bilo da ja vas vučem za ruku?! Ne mogu hodati po svojem gradu, u kojem sam prvi među jednakima. Pa ja ne mogu od vas hodati!', požalio se gradonačelnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene