Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na parlamentarnim izborima

Nikola Grmoja - Mostov kandidat za premijera

Stranka Most objavila je video u kojem je Nikola Grmoja najavio svoju kandidaturu za premijera.

"Predstavljamo kandidata za premijera koji je 'Na tvojoj strani', a ne na strani globalista, tajkuna i korupcije!", piše uz video koji je na društvenim mrežama objavila stranka Most.

U videu Nikola Grmoja najavljuje svoju kandidaturu za poziciju premijera na parlamentarnim izborima 17. travnja 2024.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 3 ŠOKANTNA ODLUKA Milanović ide na izbore sa SDP-om: Bit će kandidat za premijera

Grmoja, uz ostalo, najavljuje slanje vojske na državnu granicu ako postane predsjednik Vlade.

"Hrvatska je danas zarobljena država, moramo je vratiti. Danas u ovom presudnom trenutku objavljujem svoju kandidaturu za premijera i želim te na svojoj strani", poručuje Nikola Grmoja biračima u predizbornom spotu objavljenom u petak poslijepodne na društvenim mrežama u ime koalicije Mosta i Hrvatskih suverenista.

U novoj ulozi za nadolazeće izbore predstavio se pod motom "Premijer na tvojoj strani", a naveo je i političke ciljeve od oslobađanja zarobljenih institucija, osiguranja dostojanstvenog života, osnaživanja obitelji i demografske obnove, povratka dijaspore, zaustavljanja ilegalnih migranata do zaštite suverenizma i sela.

"Kada oslobodimo naše institucije, pravdi će biti privedeni svi oni koji svojim lopovlukom uništavaju budućnost naše Domovine. Pošteno plaćena radna mjesta zadržat će mlade u Hrvatskoj, a čim preuzmemo odgovornost za Hrvatsku, ograničit ćemo uvoz strane radne snage", poručio je Grmoja.

Uvest će, naveo je, jedinstveni dječji doplatak i razne olakšice kako bi se potaknulo demografsku obnovu, a posebna će pozornost biti na stambenom zbrinjavanju mladih i obitelji. Svu svoju energiju usmjerit će, naglasio je, na povratak iseljenih u Hrvatsku.

"A prvi potez će mi biti iniciranje slanja vojske na državnu granicu. Suprostavit ću se snažno globalističkim tendencijama. Štitit ćemo hrvatsko selo i našu vlastitu proizvodnju i samodostatnost. Izvršit ćemo reviziju cjelokupne javne nabave našeg zdravstvenog sustava tijekom epidemije koronavirusa", kazao je.

Prisegnuo je da će "samo Hrvatsku imati na srcu, samo njoj služiti i samo za njene interese raditi" te je pozvao birače da se zajedno s njim bore za bolju Domovinu.

"Hrvatska kakvu sanjamo ti i ja nadohvat je ruke. Stani uz nas, nemoj da se bez tebe borim za tebe, pridruži nam se", poručio je Grmoja u spotu.  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene