Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr)
Nikola Grmoja (Foto: Dnevnik.hr)

Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta, komentirao je na Facebooku koaliciju SDP-a i HSS-a.


Između ostalog, Grmoja je napisao kako su na scenu vratili i iz naftalina izvadili Stipu Gabrića Jamba od kojeg očekuje da će udarati po Mostu i 'pjuvati po Boži Petrovu'.

'Gospoda Milanović i Beljak na scenu su vratili čovjeka koji je poharao gradsku blagajnu Metkovića i protiv kojeg se trenutno vode čak tri sudska procesa. Vađenje iz naftalina Stipe Gabrića Jambe nastavak je tragične politike koja je ovu zemlju koštala budućnosti.

U nadolazećem razdoblju očekujem enormno puno medijskog prostora za Jambino udaranje po Mostu za što će biti nagrađen saborskim mandatom, a on se nada i nekim visokim mjestom u Ministarstvu poljoprivrede. Njegov jedini zadatak bit će pljuvanje po Mostu i Boži Petrovu kojem Milanović ne može oprostiti jer je osujetio njegove namjere da raskoli Most podzemnim igrama.

Zaboravljaju svi oni koliko je Most tvrd orah. Ako se gospoda ne sjećaju neuspješnog lomljenja Mosta, neka se informiraju kako su nas Karamarko i Jambin prijatelj Bandić pokušali presložiti i izbaciti iz igre. Svi znamo kako je to završilo'.