Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Petrov je oštetio grad'

Jambo traži očitovanje USKOK-a: 'Odnio sam breme materijala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stipe Gabrić Jambo poziva USKOK i DORH da istraže Božu Petrova.

Stipe Gabrić Jambo, bivši gradonačelnik Metkovića i vijećnik gradskog vijeća Metkovića sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je pozvao glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i ravnateljicu USKOK-a Tamaru Laptoš da se očituju o dokumentaciji koju im je dostavio još u rujnu, a koja po njegovim riječima pokazuje kako je čelnik Mosta Božo Petrov oštetio proračun grada Metkovića za milijun kuna.

'Prije devet mjeseci sam otišao u prostorije USKOK-a i Državnog odvjetništva u Zagreb, i odnio breme materijala, breme fotografija iz koji se vidi kako su Božo Petrov i sekta Most oštetili grad Metković za više od milijun kuna pogodujući raznim svojim prijateljima s liste Most,svojim rođacima i susjedima', izjavio je Stipe Gabrić Jambo i za kraj poručio:

'Ja ću njemu dati malo više vremena, psihijatru doktoru Petrovu, da definitivno kaže kako se upisao na medicinski fakultet u Mostaru'.
 

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene