Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mljekari ljuti:

'Nije problem u domaćim farmama nego u uvoznom smeću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka Mato Mlinarićpozvao je resornog ministra da domaćem mlijeku osigura veći plasman kako bi bilo, kako kaže, pristupačno svim građanima.

'Udruga nezavisnih hrvatskih seljaka u više je navrata upozoravala da je mlijeko iz uvoza upitne kvalitete i kakvoće, a to se sada i dokazalo. Bilo je samo pitanje dana kada će to mlijeko biti povućeno s tržišta', poručio je iz Bjelovara ispred Dukatovog pogona Sirele Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih hrvatskih seljaka pozivajući resornog ministra da domaćem mlijeku osigura veći plasman kako bi bilo pristupačno svim našim građanima te zatražio da se više ulaže u pasterizaciju i mljekomate.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama

>> Oprez! Dio hrvatskog mlijeka povučen s tržišta, BiH zabranila uvoz!

Uvoz mlijeka

'Mi se stalno zalažemo da naši građani konzumiraju domaće mlijeko kojeg dio završava negdje preko granice, a onda naši ljudi moraju konzumirati ovo smeće koje nam stiže iz uvoza', kazao je ponavljajući da nije problem u domaćim farmama, nego u uvoznom mlijeku. (agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene